Bedrijven

Bedrijfsfeest

let's get big

Vier een pas behaalde succes met een elegant diner, plan de perfecte prijsuitreiking met de lekkerste en raarste hors d’oeuvre of organiseer uw bedrijfsjubileum met een uitgebreide buffet. Ongeacht het seizoen zal Caspian Catering met u samenwerken om de perfecte menu op te stellen met onvergetelijke smaken, en daarmee momenten, die voldoen aan uw wensen. Of u het groot wilt vieren of juist intiem en klein, wij helpen u graag uw visie om te zetten in een perfect georiënteerd evenement.

“Onze uitzonderlijke service en toewijding om verwachtingen te overtreffen, wordt alleen geëvenaard door onze superbe gerechten en catering.”

Contact

Dagelijkse bedrijfscatering

elke dag vers genieten

Regelmatig catering bij u bedrijf in Utrecht? Wij begrijpen volledig het belang van goed eten, uitrusten, het leuk hebben en daardoor creatief werken. Uw bedrijf zorgt voor positieve ontwikkelingen en wij kunnen u helpen om uw personeel nog meer te stimuleren om beter te presenteren. Met heerlijke maaltijden, of het nou om ontbijt, lunch of zelfs avondeten gaat, kunnen wij u en uw personeel helpen om alleen gefocust te blijven op het werk en tijdens de pauzes volledig te kunnen uitrusten.

“Of u het eten bezorgd wilt hebben of in het eigen keuken van het bedrijf bereid wilt hebben, alles is mogelijk.”

Kantine catering voor bedrijven door Caspian Caterin

Een keurig culinaire ervaring,
op maat gemaakt
voor uw speciale evenement

Onze cliënten verwachten het beste en wij leveren het beste. Caspian Catering zorgt voor de meest gedenkwaardige vieringen door inspirerende gerechten en stijlvolle presentatie. Wij begrijpen het belang van een smetteloos evenement voor uw bedrijf en werken samen met u op elke detail van de catering. Vakantiefeestjes, galas, diner voor cliënten – ons doel is het versimpelen van de planning van uw evenement, zodat u gefocust kunt blijven op uw bedrijfszaken.

We begrijpen uw missie

Caspian Catering luistert aandachtig naar uw wensen, elke detail ervan, en verzorgt een uitmuntende bedrijfscatering. Eén dag per week of vijf dagen in de week, altijd krijgt u maaltijden die passen bij de missie en wensen van uw bedrijf. Of u biologisch, vegan of verantwoord eten wilt hebben, alles is mogelijk, want de missie bepaalt de koers van het bedrijf.

Omdat uw bedrijf positieve
veranderingen teweegbrengt

Diensten

Onze diensten kan bestaan uit:

  • Ervaren menuadvies voor bedrijfsevenementen,
    met aandacht op uw wensen en budget
  • Op maat gemaakte menu met voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten
  • menu met hapjes en tapas
  • menu met huisgemaakte gebak
  • Meer mogelijkheden, zoals biologisch, vegetarisch of Perzisch eten

Proeven

We zouden graag de smaak van onze creatieve, verse, huisgemaakte gerechten met u willen delen. Neem contact met ons op voor meer informatie over “proefafspraken”.

plan uw catering vandaag!

Bel ons op of stuur een Whatsapp naar 0684270048
of klik hieronder om contact op te nemen

let's get your party started

Contactgegevens

Tel. 06-84270048   | Ook WhatsApp |
Trumanlaan 70, 3553JC Utrecht
contact@caspiancatering.nl
Openingstijden
ma-za: 7:00 tot 21:00
zo: 9:00 tot 21:00 

Contactformulier