Ma-VR 12:30-20:00 | Za 17:00-22:00

Trumanlaan 70 3527BR Utrecht

Uitgevoerd tot in perfectie

Caspian Catering gelooft dat de gerechten gepresenteerd op uw evenement/feest uw persoonlijke stijl en voorkeuren moeten representeren en alle verschillende verwachtingen van uw gasten moeten overtreffen. Onze passie is om u te voorzien met de lekkerste gerechten van de hoogste kwaliteit. En we weten hoe we met verschillende budgetten moeten werken zonder uitmuntendheid over het hoofd te zien. Sta ons toe om onze catering expertise naar uw feest te brengen en samen met u een onvergetelijke evenement te organiseren.

Menu

Speciaal voor onze klanten hebben we een menu ontwikkeld die een grote selectie van onze gerechten bevat met eventueel de prijzen per portie. Met dit menu kunt u een nog beter beeld krijgen van de mogelijkheden bij ons.

Om een op maat gemaakt offerte te ontvangen en dus een exactere prijsopgaaf, verzoeken we jullie om contact met ons op te nemen. De offerte is volledig vrijblijvend, maar zal beter aan uw wensen en budget worden aangepast. Voor stichtingen en non-profits, hebben we ook andere mogelijkheden zodat alles binnen het budget past.

Wat onze klanten zeggen

J Haak

Caspian Catering heeft een heerlijke maaltijd bereid voor onze cursusavond. De communicatie verliep soepel en de maaltijd voldeed ruim aan de verwachtingen. Caspian Catering is flexibel, betrouwbaar en zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Neem contact met ons op!


    Contactgegevens

    Trumanlaan 70
    3527 BR Utrecht
    Tel: 0684270048 – Ook WhatsApp 
    E-mail: contact@caspiancatering.nl