Ma-VR 12:30-20:00 | Za 17:00-22:00

Trumanlaan 70 3527BR Utrecht

Perzische catering

Onze diensten

 • Ervaren menuadvies voor allerlei feesten, met aandacht op uw wensen en budget;
 • Op maat gemaakte menu met voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten;
 • Menu met hapjes en tapas;
 • Menu met huisgemaakte gebak;
 • Meer mogelijkheden, zoals biologisch en vegetarisch eten.

Perzische catering

Home is where persian food is served

Wat voor feest of evenement u ook hebt, Perzisch eten zorgt voor een intiemere ervaring bij uw gasten. De Perzische keuken is voortgekomen uit meer dan 2000 jaar invloed van verschillende culturen uit het Midden-Oosten op elkaar en hun samenleven bij elkaar. De heerlijke en aromatische gerechten zijn een perfecte combinatie van allerlei ingrediënten, zoals vlees, rijst, groenten, noten, saffraan, en fruit (granaatappel, pruimen, rozijnen en abrikozen).

Met Perzische catering kunt u elke visie die u hebt, uw (kinds) afstudeerfeest, een verjaardagsfeestje, uw jubileum of een culturele viering, naast perfectie een gevoel geven van knusheid en verbazing. Wij zullen luisteren naar uw wensen, elke detail ervan, en een smetteloze evenement voor u orkestreren.

koolooche-perzisch-gebak
kebab-perzisch-gerecht-bbq
fesenjan-perzishce-gerechte

Een van onze grootste geneugten is het organiseren van op maat gemaakte prive feesten

U bent de gastheer en dat betekent dat de catering bij uw wensen moet passen. Wij zorgen voor de fijnste Perzische menu voor uw feest, of het nou om twintig personen gaat in uw tuin, of een onvergetelijke avond met een uitgebreide buffet voor 100 in een feestzaal. Caspian Catering is gepassioneerd om levende feesten te organiseren.

Food Nostalgia

perzische-thee-cultuur-etennowruz-perzisch-nieuw-jaar-haftsin-7sin

Wat onze klanten zeggen

J Haak

Caspian Catering heeft een heerlijke maaltijd bereid voor onze cursusavond. De communicatie verliep soepel en de maaltijd voldeed ruim aan de verwachtingen. Caspian Catering is flexibel, betrouwbaar en zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Perzisch eten voor alle gelegenheden

Wat voor gelegenheid het ook is, ons traditioneel, ambachtelijk bereid Perzisch eten kan worden geserveerd. Wij cateren Perzische gerechten met het hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat alle smaken van de Perzische keuken tot uiting komen.

Vul het contactformulier hieronder in en plan je viering snel en gemakkelijk!

Neem contact met ons op!


  Contactgegevens

  Trumanlaan 70
  3527 BR Utrecht
  Tel: 0684270048 – Ook WhatsApp 
  E-mail: contact@caspiancatering.nl